Zoek

lezingenoverzicht

 • 23 november Inspiratielezing door Folkert de Jong: Achter de schermen bij de bekende beeldhouwer en kunstenaar

  Donderdag 23 november is de in de Zaanstreek wonende, maar internationaal werkende tekenaar en beeldhouwer Folkert de Jong middelpunt van de FluXus Inspiratiesessie. Na zijn lezing over zijn werk en drijfveren sluit hij de sessie af met een muzikale performance samen met de band Upfront Soundlab Amsterdam en videokunstenares Yolenth van den Hoogen.

  Meer informatie:  >>> Inspiratielezing door Folkert de Jong: Achter de schermen bij de bekende beeldhouwer en kunstenaar
 • 14 december Inspiratielezing door Ernest van der Kwast: Vier verhalen van jonge gevluchte academici in Nederland

  Donderdag 14 december is schrijver Ernest van der Kwast te gast bij de FluXus Inspiratielezing. Hij komt vertellen over zijn nieuwste boek waarin hij een stem geeft aan vier jonge mensen die allemaal met een verschillende achtergrond naar Nederland zijn gevlucht.

  Meer informatie:  >>> Inspiratielezing door Ernest van der Kwast: Vier verhalen van jonge gevluchte academici in Nederland
 • 17 december Nederlanders in Parijs UITVERKOCHT

  Wie in de negentiende eeuw iets wilde betekenen in de kunst, moest naar Parijs. Het was de onbetwiste artistieke hoofdstad en de Franse opstanden, oorlogen en revoluties deden daar weinig aan af. Het doel van de kunstenaar was om zich op de Salon te mogen presenteren, mogelijk goede recensies te krijgen en in het beste geval een onderscheiding.

  Meer informatie:  >>> Nederlanders in Parijs UITVERKOCHT
 • 13 januari Workshop Grip op jezelf met gratis het boek grip op de liefde erbij

  Krijg Grip op jezelf. In een dwingende maatschappij waar we vooral veel moeten, zou het fijn zijn jezelf onder alle omstandigheden staande te kunnen houden. Hoe je dat voor elkaar krijgt! Dat ga je ondervinden, meemaken en leren als je kiest voor deze workshop. Grip op Jezelf!

  Meer informatie:  >>> Workshop Grip op jezelf met gratis het boek grip op de liefde erbij

Lezingen

Hier vind je alle lezingen. Wil je zelf een lezing geven, neem dan contact met ons op.