Zoek

Hoe werkt het

Voor cursisten

Heb je een cursus gevonden en wil je inschrijven? Neem dan contact op met de aanbieder van de gewenste cursus via de cursuspagina of het profiel. Hij of zij is vanaf dat moment je contactpersoon voor de cursus van je keuze.

De Volksuniversiteit Zaanstreek brengt alleen mensen bij elkaar. Je zal dus nooit een rekening ontvangen van de Volksuniversiteit Zaanstreek. Wel kan de VUZ je op de hoogte houden van nieuw aanbod door je een nieuwsbrief te sturen. Je kunt je hier aanmelden voor de nieuwsbrief.

Voor docenten en aanbieders

Geef je een cursus, workshop of lezing in klassikaal verband? Dan kun je die ook aanbieden bij de Volksuniversiteit Zaanstreek. Geef je op via de pagina Meld je aan. Je krijgt van ons een inlogcode en vanaf dat moment kun je je profiel aanmaken en de site vullen met je cursusaanbod. Voorwaarde is wel dat de cursus in de Zaanstreek wordt gegeven. Wij hebben ruimtes te huur door de hele Zaanstreek.

Hoe lopen de lijnen?

Volksuniversiteit Zaanstreek brengt cursisten en docenten bij elkaar. Daarna verloopt de communicatie  tussen cursist en docent uitsluitend rechtstreeks.

Meld aan als docent via een formulier op deze site. Na goedkeuring van de Volksuniversiteit krijgt de docent een mail met inlogcodes. Log hiermee in, maak een profiel aan, en voeg cursussen, lezingen en workshops toe aan de Volksuniversiteit Zaanstreek.